Хасково

Рухна част от оградата на гимназията по строителство в Хасково

В ранния следобед рухна част от тухлената ограда на хасковската Професионална гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен II“.

При инцидента няма пострадали минувачи, но е затворена улица „Велека“. Падналата ограда е на футболното игрище зад общежитията на гимназията. Хора, живеещи в района споделиха пред Haskovo.info, че оградата не е строена качествено и ако не се вземат мерки ще падне цялата.

Ограда

Директорът на гимназията Мариела Златева заяви пред Haskovo.info, че преди време е имало сигнал от граждани за лошото състояние в което се намира оградата. Той е изпратен до общината, а кметът Добри Беливанов го е препратил на Златева. От гимназията са сформирали комисия, която след като е огледала оградата е решила, че работата е сериозна и не може да бъде извършена от училището – трябва да се правят подпорни стени.

От общината заявиха, че в понеделник ще изпратят проверка на рухналата ограда.

Ограда

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
мастикажията
мастикажията
11.02.2018 19:04 19:04

това е от/ кадърното и компетентно / управление на тоя бившия директор б а т и м о в сега той трябва да възтанови това безобразие добре че няма смъртен случай – дъртаче.

Бивша колежка
Бивша колежка
11.02.2018 22:27 22:27

A мимчето? Година и 7 месеца е там какво направи? Не става само а Едене трябваи акъл!
Но голяма глава малко акъл,- ти рекс

Габриела
Габриела
12.02.2018 0:34 0:34

Тоя Беливанов много се излага! Вече се чудя до къде ще стигне наглостта му и няма ли да се осрами вече, и да си подаде оставката!

Бероец
Бероец
12.02.2018 8:28 8:28

До Габриела : Това е задължение преди всичко на училището в лицето на директори и тем подобни каква работа вършат те освен клатене на крака и пиене на кафе … И в общината си има отдели потърсете тях за сметка,а не Беливанов човека да не е Батман да оправя батаците на Георги Иванов

Анонимен
Анонимен
12.02.2018 11:53 11:53
Отговор до  Бероец

Кво оправя бе тьпако, Беливанката крачките си не може да оправи, той ако направи половината на направеното от Георги Иванов ще е добре. Ама правете квото искате,знаеш ли как ми дреме за тьпия ви град,сьсипвайте го.

Друг път
Друг път
12.02.2018 11:23 11:23

Директорката нали е строителен инженер. Да я оправи.

Back to top button