Регион

Арестуваха крадец на „Ауди“, отмъкнаха телефон от детска количка

Асеновградчанин е арестуван за кражба на лек автомобил „Ауди А5“, съобщават от полицията.

Той е спрян на автомагистрала „Марица“ с колата, която била собственост на фирма и е обявена за откраднат от фирмения паркинг.

46-годишна жена е хваната за кражба от Неделния пазар в Димитровград. Хасковлийката откраднала мобилен телефон от маса на пазара, собственост на 56-годишна нейна съгражданка. Крадлата върнала телефона. Също за кражба, ден по-рано е било установено и непълнолетно момче. От магазин на улица „Лайпциг“ в Димитровград 14-годишният откраднал часовник, който също вече е върнат.

Служител на ЕВН пък е сигнализирал в полицията за кражба на ток. Той съобщил, че е извършил проверка на електромер на улица „Чая“ в Хасково, където е констатирал, че е налице неправилно присъединяване към електро преносната мрежа без измерване на изразходваната електроенергия.

42-годишна жена от Харманли е подала сигнал, че движейки се с детската си количка по булевард „България“, неизвестно лице е откраднало поставения в нея мобилен телефон.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button