Регион

Шофьор без книжка побягна при вида на полицаите

26-годишен любимчанин е арестуван за шофиране без книжка, съобщават от полицията.

Униформени от участъка са забелязали да шофира лек автомобил Опел, знаейки че му е отнета книжката. Полицаите са го последвали, той е спрял и е хукнал да бяга. Справка след задържането му показала, че все още е в едногодишен срок на влязло в сила наказателно постановление.

Хасковските полицаи пък са спрели за проверка Ваз, шофиран от 66-годишен мъж от града, движещ се по улиците на село Сусам без автомобила да е регистриран по надлежния ред. За шофиране без книжка и с регистрационни табели, отговарящи на друг автомобил е бил доведен 44-годишен жител на село Страхил войвода, заловен от полицаи да шофира в стамболовското село Пътниково лек автомобил Форд. Освен това се оказало, че водачът е с 0,69 промила алкохол. Задържан е до 24 часа.

Още един пиян водач са задържали униформените полицаи в Хасково. Те са заловили 28-годишен младеж да шофира по улиците на града Форда си с наличие на 1,21 промила алкохол в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Асен
Асен
12.02.2018 12:45 12:45

Полицайте знаели, че му е отнета книжката и кво си викат дай да го разкатаем. Вместо да се занимават с нещо от полза на обществото, те се чудят на кой да направят живота още по черен .

Back to top button