Любопитно

Хасково се рекламира на туристическа борса и с балетна шоу програма

Хасковският Туристически информационен център ще се яви на 35-тото издание на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“ в София, съобщават от центъра.

Изложението ще се проведе от 14 до 16 февруари. Всяка година в него участват повече от 350 фирми изложители и над 20 000 специалисти от туристическата индустрия – участници, посетители и гости.

В трите дни, освен забележителностите в общината, центърът ще акцентира и върху представянето на събитията от културния календар на Хасково. За целта са поканени танцьорите от балет „Рона“, които ще изиграят шоу програма на сцената в главното фоайе на Експо център и ще презентират фестивала „Вълшебен свят“.

Всички участници в туристическия форум имат възможност да участват и в томболата, която Хасково организира съвместно с платформата ILoveBulgaria. За целта е необходимо да се сканира специално произведена табела с QR код, тематично създадена под формата на сърце. Табелата може да бъде намерен на щанда на Хасково, както и в „лапите“ на мечето – талисман на фестивала „Вълшебен свят“.

„Ваканция и СПА Експо“ е водещото събитие за туристическата индустрия в България. Първият ден на изложението е отворен само за професионалисти. Във втория и третия ден входът ще е свободен и отворен за широката публика. Може да посетите щанда на Хасково, който се намира в зала 3 на Интер Експо Център.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.02.2018 16:20 16:20

Ох, нямам думи от тъпотиите на тая община и тоя туристически център. Сега пък и балет ще развява красоти хасковски – гюбеци и кълки , че защо не взехте един фоклорен ансамбъл ,ами тия кючекчийки…… Да живее чалгата и хасковския принос в нейната възхвала…пфууууууууу

Back to top button