Любопитно

Кристиано Роналдо проучва Минерални бани за инвестиции

Кристиано Роналдо проучва Минерални бани за инвестиции, похвалиха се от общината.

На Международното туристическо изложение EMITT`2018 в Истанбул представители на компанията Pestana са проявили интерес към малката родопска община, известна с минералните си извори, които са равни по качество на водата с тези в Карлови Вари.

През последните години португалската суперзвезда жъне успехи на бизнес фронта. Компанията Pestana, която управлява хотелите, принадлежащи на играча на „лос галактикос“, обяви откриването на нов такъв в един от най-големите градове в Мароко – Маракеш. Сградата ще отвори врати за гости през следващата година, а през тази се планира рязането на лентата на нови хотели в Мадрид и Ню Йорк.

Съвместният бранд Pestana CR7 започва много успешно, а след отварянето на първите два хотела, собственост на Роналдо – в Мадейра и Лисабон, туроператорите отчитат туристически бум. Кристиано последва примера на други звезди от спорта, които инвестират в хотелиерския бизнес, като Анди Мъри, Гари Невил и Райън Гигс. Амбициите на португалеца обаче са за пробив на световния пазар, а не само на местно ниво.

През следващите две години семейната компания Pestana, която притежава 90 хотела, планира да отвори още 20 (с тези на Кристиано). Инвестицията се очаква да възлезе на около четвърт милиард евро.

Това не е нещо ново за националния курорт. Преди десетина година Христо Стоичков също имаше идея да инвестира в база за подготовка и възстановяване на млади футболисти, но идеята му не получи шанс и той впоследствие я реализира в Етрополе. Надяваме се този път да не пропуснем своя шанс, каза кметът на община Минерални бани Мюмюн Искендер.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
една
една
15.02.2018 10:32 10:32

Да,бе! Като му замирише на анадолски манталитет,бързо ще си обере крушите!

Back to top button