Хасково

Съученици и приятели на загиналите в катастрофата Никол и Даяна запалиха свещи пред съда

Съученици и приятели на загиналите в катастрофата на ханче „Клокотница“ Никол Щерева и Даяна Янакиева се събраха след училище пред сградата на съдебната палата в Хасково.

Сред учениците имаше от 11 Б и 11 В клас на ПМГ „Боян Петканчин“, в които бяха двете момичета, както и техни приятели от други училища. Гимназистите запалиха свещи, с които изписаха първите букви от имената на момичетата и сърце. Децата запазиха минута мълчание в памет на загиналите им приятелки.

Деца

„Тук сме, за да покажем, че сме с тях и семействата им. Ние продължаваме да сме им приятели. Настояваме за справедлива присъда“, споделиха приятели на Никол и Даян.

Haskovo.info припомня, че тежката катастрофа стана на 29 юли 2016 г. Тогава Делян Делчев с черното си Ауди блъсна мотора на двете момичета и те загинаха на място. Делото за катастрофата бе отложено днес, защото подсъдимият не бе получил обвинителния акт. То ще продължи на 15 март, когато се очаква и да приключи с присъда, защото Делян Делчев е готов да признае вината си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.02.2018 17:01 17:01

В България е така!!!!!!!! В друга държава бял ден нямаше да види!!!!!!! В друга държава и родителите щяха да бъдат наказани!!!!!!!!Хора пазете децата си!!!!!!!!!

Back to top button