Регион

Мъж се барикадира в дома си и стреля по полицаи

35-годишен жител на тополовградското село Орешник се е барикадирал вчера в дома си и е стрелял няколко пъти с огнестрелно оръжие срещу полицаи, съобщават от областната дирекция на МВР.

Вчера полицаи потърсили мъжа за справка по преписка. Той се заключил в дома си, отправил заплахи към служителите на реда и стрелял.

Иван Пачелиев е бил част от Френския чуждестранен легион до преди 4 години, затова е преценено, че е опасен. Бил обучен за работа с оръжия и е участвал във военни действия, коментира директорът на областната дирекция на МВР Ангел Цанков. Заради това по нареждане на главния секретар на МВР е разпоредено в акцията да се включи специалния отряд Кобра, отрядът за борба с тероризма и психолози.

Акцията е била секретна. Изчакано е мъжът да излезе от дома си тази вечер към 18:30 и тогава е задържан на улицата. При ареста е оказал съпротива, а в него е открит нож. Той е притежавал законно пистолет и две пушки.

Жители на селото разказаха, че се е занимавал с дърводобив. Бил обикновен човек, но често от къщата му се чували изстрели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button