Хасково

Общината проверява скоби за запазване на паркоместа пред блок в Хасково

Читатели на Haskovo.info сигнализираха за поставяне на скоби за запазване на места за паркиране пред блок в Хасково.

Става въпрос за улица „Есперанто“, където вече били поставени 4 подобни скоби. „Имат ли право хората на това и ако общината го разрешава, всеки може да си запази така място и ще стане „война“, защото няма да има за всички“, се казва в сигнала.

От общината заявиха пред Haskovo.info, че ще проверят случая. От кметството допълниха, че скоро не са издавани разрешения за поставяне на подобни скоби. В центъра на областния град имало поставени, но в частен имот.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.02.2018 12:26 12:26

Ако е удобно и ако някой е наясно как мога да се сдобия с такава скоба, но напълно легално, моля да сподели!

123
123
21.02.2018 16:05 16:05

Това е блок, който няма гаражи, но има обособено парко място. Тъй като в последните години Синята зона „пообърка“ паркирането, хората на които принадлежат местата се чудят как да ги опазят. Съгласете се гадничко е на теб като собственик да ти се налага да си платгиш синята зона, защото някой с „5 минути работа“ до съда или до аптека Гален е паркирал на мястото ти

Анонимен
Анонимен
21.02.2018 16:43 16:43

Това не е само там…. На Раковска блоковете са също толкова зле с паркоместата. Отиват на работа колата пред блока, отиван на лекар колата пак пред блока, отиват кафе да пият колата пак там…. А ние живущите се налага да чакаме някой да благоволи да излезе с колата си или да спрем през две пресечки. Изключително е неприятно всеки път да се прибираш към дома и да мислиш ще има или няма да има къде да си спра колата…

Back to top button