Хасково

Премахват скобите за запазване на паркоместа на „Есперанто“

Издирен е собственикът на скобите за запазване на паркоместа пред блока на хасковската улица „Есперанто“, съобщиха за Haskovo.info от общината.

Припомняме, че от кметството направиха проверка на скобите след читателски сигнал до Haskovo.info, че пред блока са монтирани 4 скоби. От общината са установили, че те са разположени на общински терен и трябва да бъдат премахнати.

Собственикът им се е ангажирал да махне скобите, допълниха от кметството.

По-късно читатели на Haskovo.info уточниха, че скобите са поставени от различни хора и собственикът им не е само един. Две от тези скоби били на един човек, а другите две – на други двама от същия блок.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.02.2018 11:10 11:10

А другите на Петко Славейков?

Нели
Нели
22.02.2018 12:17 12:17

Те злобарите не ходят по водата ,а са по земята :) Бих желала да публикувате от кой читател е подаден този сигнал за скобите :) Нека да се знае…

Анонимен
Анонимен
22.02.2018 14:13 14:13
Отговор до  Нели

И аз искам да знам кой ,,буден ” съсед е сигнализирал.Вероятно е някой,който няма къде да си паркира колата и е завидял на тези паркоместа.

Аз
Аз
24.02.2018 15:23 15:23

А ако всеки вземе да си загражда както си иска места тогава пък до къде ще стигнем. Трябва да се изпокарат по между си ли. Като искаш собствено паркомясто отиваш в общината, плащаш и те идват и ти слагат дори надпис, че е платено

Back to top button