Спорт

„Гранд“ на силен международен турнир в Атина

Хасковският клуб по спортни танци „Гранд“ заминава за Атина , където през уикенда ще вземе участие в 3-то издание на Athens Dance Festival.

ГрандВсяка година организаторите правят всичко възможно да вдигнат нивото на турнира и тази година не е изключение: танцови двойки от цяла Европа, сред които водещи школи от Англия, Русия, Италия, Полша, Германия, Украйна.

Съдийската комисия включва топ съдии и треньори, сред които европейски шампиони за професионалисти.

„Гранд“ ще бъде представен от Марин Мартинов и Диляна Димитрова. Това ще бъде първото състезание за Марин и Диляна за 2018 г., като от началото на годината те вече са в групата Юноши старша възраст до 15 години. Това ще бъде и първото им състезание с обновени хореографии в латинската програма, след като в края на миналата година двойката премина в по-високия състезателен клас „В“ и вече ще се състезава само в Open категориите на всички турнири.

Николай Манолов ще бъде част от съдийския панел на състезанието.

Организаторите спазват традицията редом с турнира да се проведе и тренировъчен лагер с водещи специалисти. Сред най-изявените имена тази година са Сергей Сурков от Полша, Майкъл Стилианос от Великобритания, Джери Абрате от Италия, които съдийстват на най-големите състезания в света и тренират много световни топ двойки.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button