Спорт

Силен мач за Добрина Христоскова и 3:0 за „Раковски“ срещу „розите“

Волейболистките на „Раковски“ (Димитровград) записаха нова победа в шампионата при жените, този път като домакин на „Казанлък“ с 3:0.

Основна заслуга за победата имаше Добрина Христоскова, която отбеляза 20 точки, а с 12 се отчете Тереза Иванова. Играта на двете млади волейболистки се хареса и на публиката, като Христоскова със силните си изяви в последните мачове е на път да се превърне в едно от откритията на сезона.

Волейбол

В хода на мача се включи и възстановяващата се от настинка Емилета Рачева, като двете със Симона Николова се очаква да бъдат сред основните оръжия на „Раковски“ в битките в плейофите.

Волейбол

Тази вечер бойкият тим на „Казанлък“ оказа съпротива и в трите гейма, спечелени от „Раковски“ (25:22 25:23 25:22), като така затвърди добрата си форма в пролейтния дял на първенството.

На 1 март от 19 часа „Раковски“ гостува на „Берое“ в Стара Загора, като се очаква мачът да бъде телевизионен. Това ще е и последният кръг от редовния сезон, след който започват плейофите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button