Хасково

Търсят по 10 стюардеси, бармани и сервитьорки

10 свободни места за стюардеси са обявени за Хасково, сочи справката от Агенцията по заетостта.

Те ще отговарят за посрещане, настаняване и проверка документите на пътниците. Договорите са безсрочни, а заплатата е 510 лв., изисква се владеене на английски език.

В Димитровград има по 10 свободни места за бармани и сервитьорки, като за последните се изисква опит до 1 г. В града търсят двама готвачи на 600 лв. с едногодишен опит, двама миячи на съдове и помощници в кухнята. Място за управител на ресторант с 2 г. опит и управител на хотел, както и за двама охранители са обявени още за Димитровград. Традиционно в града търсят и машинни оператори на 575 лв.

В Хасково има места за петима сметосъбирачи, които ще са част от екип на камион, както и за 10 машинни оператори – опаковане и увиване с до 2 г. опит.

В Харманли пък търсят учител в начален етап на срочен договор и 760 лв. заплата. Изисква се опит повече от 5 г., владеене на английски език и компютърна грамотност.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Наско
Наско
26.02.2018 8:11 8:11

Заплата 510 лв., брутна, демек 460 лв чисто… Ами тьрсете си още стюрдеса..че и с английски… Мизерници!

КАЛО
КАЛО
26.02.2018 9:33 9:33

Скоро и тези които работят при вас ще си тръгнат. Нагли до безкрайност. май не знаят коя година сме 510лв като махнат отдръжките 450 лв големи мечтатели .

Back to top button