Хасково

Фирма предлага да доизгради кучешкия приют в Хасково за близо 41 000 лв.

40 932 лв. е най-ниската оферта за доизграждане на приюта за безстопанствени животни в Хасково.

Това стана ясно на заседание на комисията по обществената поръчка за отваряне на ценовите оферти на участниците в търга. Председател на комисията е зам.-кметът Велин Балкански. Приютът ще е в бившата станция ОСМА на входа на Хасково срещу Бирената фабрика.

Кучета

9 фирми кандидатстваха по обявената поръчка за доизграждане на общински приют за овладяване на популацията на бездомни кучета в община Хасково.

Други 5 оферти бяха подадени за ремонти на общински сгради: „Ремонт на козирка на вход на сграда на Регионална Библиотека „Христо Смирненски“ и Регионален исторически музей в Хасково, „Ремонт на помещения за читалище „Аспарух Лешников“, Ремонт на покрив на зала „Юнак“, ремонт на репетиционна зала на Ансамбъл „Хасково“, Ремонт на читалище „Република – 1971“, ремонт на покрив на сградата на Художествена галерия „Атанас Шаренков“. Най-ниската цена е 61 353 лв.

Заради нередности по подадените документи комисията не допусна до отваряне на ценовите оферти на 5 от кандидатите по двете обособени позиции.

По третата обособена позиция на общестената поръчка „Ремонт на козирка на фасадата на помещение на Областен информационен център“ не се яви кандидат.

Предстои оценка на техническите предложения подадени от фирмите, след което комисията ще направи предложение за сключване на договор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.02.2018 16:22 16:22

Ваши читатели не Ви ли сигнализираха, че в комисията за кучкарника няма зооинженер?

quest_385 каза
quest_385 каза
28.02.2018 20:20 20:20

Ами щом трябва ЗООИНЖЕНЕР да назначат ЮМЕР МЕРТ от Козлец той е с диплома и да върви да работи за това за което е УЧИЛ какво ми се прави на всезнаещ и всеможещ

иvan_DRAGANOV
иvan_DRAGANOV
28.02.2018 20:26 20:26

каква подигравка СЪС ВРЕМЕТО тАЗИ СГРАДА И ПРИЛЕЖАЩАТА КЪМ НЕЯ ЗЕМЯ БЕ НА МЛАДИТЕ АГРОБИОЛОЗИ –ИМАШЕ ЗАСАДЕНИ ЦВЕТЯ ДРЪВЧЕТА ПЛОДНИ ВСИЧКО БЕ ОБРАБОТЕНО И РАДВАШЕ ОКОТО ДЕЦАТА СЕ УЧЕХА НА ТРУД ЗАПОЗНАВАХА СЕ СЪС ЗЕМЕДЕЛИЕТО –––И ОТВЕДНАШ КУЧКАРНИК ЕТО ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА –ПО ВАЖНО Е КУЧЕТО ОТКОЛКОТО ИЗРАСТВАНЕТО НА ЧМОВЕКА

Анонимен
Анонимен
01.03.2018 7:02 7:02

Абе страхливите журналя,тоя кучкарник не трябваше ли да е готов преди 1 година? Обаче не питате нищо не питате. Като видите кметя или Антон Иванов и ви омекват мартинките.

roro
roro
02.03.2018 20:58 20:58

za6to ne hvanete ramata kade gi bori tez ku4eta cqlo haskovo go znae 4e bori ama nikoi ni6to nemu pravi i droga prodava

Back to top button