Любопитно

Ритуал и уникален концерт за Трети март в Хасково

По повод Националния празник на Република България – 3 март община Хасково кани всички граждани, политически партии и обществени организации на тържествено честване, което ще се състои от 11 часа на площад „Общински“ с ритуал по издигане на националното знаме, съвместно с военно формирование 52740 – Хасково.

От 11.15 часа пред паметника на Незнайния воин ще се извърши ритуал по полагане на цветя и венци, с участието на оперния певец – баритон Мирослав Коджабашев.

От 11.30 часа на сцената на площад „Свобода“ ще се проведе празничен концерт с участието на Танцов ансамбъл „Южняци“ при Народно читалище „Пейо Яворов-1982“ с художествен ръководител Васко Димов и Народен оркестър при община Хасково с диригент Димчо Йорданов.

Празничната програма ще продължи в 18 часа в театър „Иван Димов“ с концерт, в който ще участват: Glo Bal Kan Недялко Недялков – кавал, Владимир Кърпаров – саксофон, Петър Миланов – китара, Стоян Янкулов (Стунджи) – ударни, Богдана Петрова – вокал, Народен оркестър при Община Хасково с диригент Димчо Йорданов, Камерен оркестър при община Хасково с диригент Цанислав Петков и даровити деца от региона. За концерта входът е свободен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button