Хасково

Опасни ледени висулки дебнат от стрехите, пореден ден без Синя зона в Хасково

С повишаването на температурите и снеготопенето по стрехите на сградите се образуват ледени висулки.

Те представляват опасност за минаващите под тях пешеходци. От общината напомнят, че ръководителите на учреждения, фирми, търговски обекти, заведения, председателите на домсъвети и гражданите са задължени да организират почистването на снега посипването с пясък, отстраняването на ледени висулки и надвиснал сняг на прилежащи терени и сгради. Затова има издадена заповед на кмета Добри Беливанов, обоснована на Наредба за поддържане и опазване на обществения ред чистотата, и общественото имущество на територията на община Хасково и на основание чл. 44 от ЗМСМА.

От „Тролейбусен транспорт“ съобщиха, че и днес синята зона в Хасково няма да работи. Продължава разчистването на снега от местата за паркиране, като в петък се очаква някои участъци от зоната да заработят.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
РОДИТЕЛ ОТ ХАСКОВО
РОДИТЕЛ ОТ ХАСКОВО
01.03.2018 12:28 12:28

Дано някоя светне дядо по голата тиква дето не обяви ваканция

Back to top button