Хасково

„Възраждане“ ще се бори за максимален брой общински съветници в Хасково

Партия „Движение Възраждане“ има като първа политическа цел в Хасково да бъде припозната от хората. Главната цел е вкарването на максимален брой общински съветници в местния парламент на следващите избори в Хасково, заяви на пресконференция зам.-председателят на хасковската структура Евгени Колев.

В срещата с журналистите участваха още националният лидер Костадин Костадинов и председателят на хасковската структура на „Възраждане“ Светослава Стоянова.

Костадинов заяви, че практиката на „Възраждане“ е местните организации да решават какво ще се случва на местна почва. „Ние сме единствените, които говорим за разрешаването на най-важния проблем за България – демографската катастрофа. Управлението на страната е изключително некадърно, продажно, корумпирано и безхаберно и по тази причина, колкото по-скоро си тръгнат, толкова по-добре“, заяви Костадинов. Той заяви, че тази седмица са поискали оставката на правителството във връзка със скандалната сделка за ЧЕЗ, която за пореден път е показла, че в България организираната престъпност се е сляла с организираната държавност.
„Структурите ни растат непрекъснато и очевидно сме на прав път. Даряваме нашата субсидия, никой не е на заплата в партията. Това е начинът ако искаме да сме чисти и хората да ни повярват“, каза още Костадинов.

От партията вече горовили с хора в Хасково, направили няколко срещи преди да създадат местната структура. Подготвяли организации и в други общини.

„Хората в хасковската организация са добре познати със своя потенциал, колкото такива хора, толкова по-добре“, заяви за местната структура Костадинов. Той допълни, че бившият кмет Георги Иванов не е член на партията, а е бил гост на учредяването, като го определи като човек, който заслужава уважение, щом обединява срещу себе си всички останали партии.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
01.03.2018 16:19 16:19

Тия кои ги изтърва от лудницата. Боклуци, жадни за власт. Предлагам първо да забременя другарката си .

1369
1369
01.03.2018 18:22 18:22

Предлагам да има и партия Република.

Анонимен
Анонимен
01.03.2018 18:26 18:26

Костадин Костадинов да се позаинтересува от тази на снимката която стои до него. Няма никакъв шанс с тази персона. Ако чете. Да провери. Да не ни предлага стари брънтии на които им знаем миналото

Тръц
Тръц
01.03.2018 19:24 19:24

Отново с тази небивала Фъшня се замърси въздуха на града. По-добре силно да пръцнеш, отколкото предателски да фъснеш.

Тодор
Тодор
01.03.2018 23:25 23:25

Какво ви пречат хората бе ,направете си и вие партия.Само знайте да критикувате.,или ви хвана шубето.

Гост
Гост
01.03.2018 23:27 23:27

Ало анонимния ако искаш да забременееш ела аз съм човека.

Гост
Гост
01.03.2018 23:30 23:30

Браво на хората на Иванов ние сме с вас.

Back to top button