Любопитно

„Паралелен свят“ на Петя Димитрова изпълни „Форум“

Ценители на изкуството изпълниха хасковската галерия „Форум“ за откриването на първата самостоятелна фотоизложба „Паралелен свят“ на Петя Димитрова.

Техниката на Петя е двойна експозиция – комбинация между портрет и пейзаж. С тях младият творец проследява паралелния свят, който се развива в човека.

Изложба

Петя бе представена от ръководителя на фотографската школа при Младежкия център Славян Костов. 17-годишната хасковлийка е в школата от 4 г. и е ученичка в Езикова гимназия „Асен Златаров“. За да я поздравят на откриването бяха много от хасковските фотографи.

Петя обмисля да кандидатства с биология и химия, като паралелно се занимава с астрономия и карате. „Паралелен свят“ ще остане във „Форум“ за седмица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Павлова
Павлова
06.03.2018 20:29 20:29

Браво,прекрасно момиче!

Анонимен
Анонимен
07.03.2018 8:34 8:34

Браво на момичето разбира се. Но не се ли прекалява, натрапчиво вече, с използването на галерия Форум за такива първопроходни цели и то предимствено за Славян, а в същото време да е затруднено излагането на произведения на художници и др. творци…. Само питам

Арт мен
Арт мен
07.03.2018 22:57 22:57

Посочете, кои са хасковските художници, които са готови със самостоятелна изложба и не са допуснати да бъдат показани в галерия Форум? В по голямата си частност изложбите са на автори от други градове. Защо? Ами в Хасково художниците не творят, а ревът по форуми и сайтове, като отбиват номер с общи изложби 2 пъти в годината.

Back to top button