Хасково

8 фирми искат да изграждат нов водопровод за 651 000 лв. в Хасково

8 фирми кандидатстват по обявената обществена поръчка от община Хасково за изграждането на напорен водопровод от Помпена станция „Северна зона“ и Помпена станция „Извора“ до водоем от 30 000 кубични метра.

Офертите бяха отворени от комисия с председател Андрей Делиев в присъстието на представители на някои от фирмите участници. Една от предложените оферти не бе разпечатана. Според комисията върху плика липсва задължителната информация кои са участниците в ДЗЗД. По този начин комисията не може установи дали не е в конфликт с някой от участниците. При отварянето на офертите се попълват декларации, в които членовете на комисията заявяват, че нямат конфликт на интереси с никой от участниците в търга.

Прогнозната стойност за изграждането на водопровода е 651 300 лева. Средствата са част от близо 2 милиона лева, отпуснати на община Хасково с постановление на Министерски съвет за изграждане на осем дублиращи кладенци и два водопровода на Хасково заради кризата с урана във водата. Част от кладенците вече са готови.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button