Хасково

Забравена ел. печка е причина за пожара, при който загина 80-годишния мъж

Забравена електрическа готварска печка с тиган с мазнина върху нея е най-вероятната причина за пожара снощи, при който загина 80-годишен мъж в Хасково. Огледите продължават, съобщиха за Haskovo.info от МВР.

Както Haskovo.info писа, малко след 20 часа избухна пожара в къщата на улица „Цар Симеон Велики“ и пристройка към нея до монумента на „Света Богородица“. Огнеборците са открили трупа на възрастния мъж, откаран за аутопсия. По първоначална информация няма данни за престъпление, допълват от полицията.

Пожарникарите гасиха часове наред къщата, в която не е имало газ, като заревото на пожара се виждаше от почти целия град.

Преди време по същата причина отново е имало пожар в къщата, но тогава съпругата на мъжа се е обадила бързо на пожарната. Наскоро жената е починала и възрастният мъж е живеел сам в къщата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button