Хасково

Започна кърпенето на дупки в Хасково, в „Орфей“ се жалват от разбита улица

От общинското предприятие „Екопрогрес“ започнаха изкърпването на дупки в Хасково.

Зам.-кметът Велин Балкански съобщи за Haskovo.info, че сега приоритет ще са булевардите и някои от по-големите улици. Дупките ще се запълват с топла смес. Тази сутрин започна работа и по улицата пред Административния съд.

В същото време, читатели на Haskovo.info сигнализираха със снимки за разбита улица пред „Орфей“ 39. Хората се жалват, че трошат колите си, а и децата им играят край тези дупки.

Дупки

Балкански заяви, че на по-късен етап асфалтирането на дупките ще мине и по други улици, като се ангажира да бъдат запълнени и тези на „Орфей“ 39.

Дупки

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Село Хасково
Село Хасково
13.03.2018 12:09 12:09

Ако може снимайте им ул.Червена Стена . Да видят какво е положението че сме в поробитна ера .. парка пред бл. 15 и бл.13 е само на име парк нямат никакви обстоятелства за игра децата . Но обещания имахме от 2 години насам. Дупките на Вик. Са като гробища и си седят от миналата година. Никаква отговорност към живущите там от страна на общината . Делата са в по приличен вид …

Потърпевшият
Потърпевшият
13.03.2018 19:08 19:08
Отговор до  Село Хасково

Дупките на ВиК трябва да си ги оправят ВиК. Звънете им на телефона за аварии. Аз така направих.

Анонимен
Анонимен
13.03.2018 12:24 12:24

Тоя некадърен кмет – гербаджийска подметка и подлога, да се маха от Хасково вдън земята, всичко пропада и тъне в мръсотия, разрушения и кучета, коне щъкат по улици и площади, мангали ровят и крадат безнаказано, пием уранова вода, никакви инвестиции, дупки по улици, разбити тротоари, плоски програми като за олигофрени, тъпи слова на сричащ изкуфял „кмет“, изобщо писна ни от тоя Беливанов и герберски тъпунгери!!!!!!!!!!!!!!!!!

Лондон
Лондон
13.03.2018 22:27 22:27
Отговор до  Анонимен

Аман от черногледи! И Борисов сигурно ти е виновен и Нинова и всеки, който си виждал по телевизора. Нека да има критика, обаче реалността си е реалност. Ти плащал ли си повече данъци през последните 3 години? НЕ! Е какво очакваш да ти се случи повече? Ако си вземал заплата 500 лева преди три години и сега- брат живееш по лошо и в никакъв случай по добре. Не знам схващаш ли логиката? Ако не даваш пари (данъци такси ) не знам какво повече очакваш!? В Англия, където живях налозите на колата ми за една година са повече от колкото струва самата кола. Малка градска таратайка….тук ми вземат 28 лв.годишно. Не знам с тия пари един квадрат дупка могат ли да закърпят с тях…

млад ШАХМАТИСТ
млад ШАХМАТИСТ
13.03.2018 12:28 12:28

Дядоооо целият ти мандат мина в “ кърпене“ ако сещаш какво искам да ти кажа………

Анонимен
Анонимен
13.03.2018 15:16 15:16

Градът започва да изглежда мн зле. ВиК копаят навсякъде и после не асфалтират… и улиците искат ежедневна поддръжка, а не само да се изкърпват дупките веднъж в годината. Трагедия ще е градът след още 2-3 години.

1
1
13.03.2018 22:39 22:39

Дупките по ул.“Св.Св.Кирил и Методий са запълнени отвратително. Новият асфалт стърчи, все едно има легнали полицаи!

Back to top button