Спорт

Езиковата в Димитровград и ПГДС са №1 по волейбол в Хасковско

Волейболистките на димитровградската ПЕГ „Иван Богоров“ и волейболистите на хасковската ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“ спечелиха областните ученически игри във възрастовата група 11 – 12 клас.

Срещите се играха в спортна зала „Младост“ в Димитровград. Димитровградчанки победиха във финала с 2:0 отборът на хасковската ЕГ „Асен Златаров“. След тях са момичетата от Любимец и Свиленград. ПГДС пък надделяха във финалната среща с 2:1 над тима от харманлийското СУ „Неофит Рилски“. Следват отборите на момчетата от Тополовград и Димитровград.

Волейбол

Победителите се класират за зоналното първенство на 19 април в Стара Загора, където ще са още местните първенци и от област Кърджали. Победителите ще се класират за държавните финали, където отборите са общо 10. Шампионът отива на Световните ученически игри.

Волейбол

В четвъртък и петък в Димитровград е областното първенство за момичетата и момчетата във възрастовите групи 8 – 10 и 5 – 7 клас.

Волейбол

Снимки: Павел Данев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button