Хасково

Крадат пари в поща, автогара и пендари на Кенана

37-годишна харманлийка е доведена в местното полицейско управление за кражба.

Вчера по обяд, нейна съгражданка на 62 г. плащала сметките си за ток в сграда на пощата, където забравила дамската си чанта с 500 лева, дебитна карта и ключове. Когато се върнала да я търси – не я открила и подала сигнал.

След проведени издирвателни действия, криминалистите са установили съгражданката й, задигнала вещите й. Тя прибрала парите и изхвърлила чантата в контейнер. След залавянето й, върнала част от парите.

Две кражби са извършени през денонощието в Хасково. Първата е на 500 лева и лична карта от автогарата. Според 56-годишния тъжител от село Пътниково, парите са му откраднати при качване в автобуса. Втората кражба е на 4 златни пендара, отмъкнати от вила във вилна зона „Кенана“. 31-годишната жалбоподателка заявила, че през деня е била наела работници, помагащи в земеделската работа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Горд съм че съм ЧЛЕН на ГЕРБ
Горд съм че съм ЧЛЕН на ГЕРБ
16.03.2018 11:39 11:39

Хасково Инфо лъже най-нагло!!!Престъпления Нямааа.!!!Родната герберастка полиция ни пази!!!24 ч.в денонощие!Навсякъде има полиция,дори в ПОЛИЦЕЙСКОТО УПРАВЛЕНИЕ!!!
ГЕРБ постигна нулева престъпност!!!

Back to top button