Спорт

„Хасково 1957“ би „Асти“ с 8:0 на обновения стадион „Хасково“

Футболистите на „Хасково 1957“ победиха „Асти“ (Хасково) с 8:0 в кръг от първенството на областната група на обновения стадион „Хасково“.

Четири гола за победителите вкара Джан Халим, а по два добавиха Владимир Зафиров и Сеид Сеид. Момчетата на треньора Емил Ангелов поеха инициативата още от самото начало на срещата, като до средата на първото полувреме вече водиха с 3:0.

Мач

Въпреки дъжда, който се изля малко преди срещата, новият терен издържа. Haskovo.info припомня, че с парите от спортното министерство бе направена и лекоатлетическа писта около терена.

С тази изразителна победа „Хасково 1957“ излезе на първото място в групата, а футболистите на треньора Драгомир Топалов са 12-ти.

В публиката на стадиона бяха и състезателките от женския футболен отбор на „Хасково 1957“, които след края на срещата проведоха тренировка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button