Спорт

Най-добрите танцови двойки идват отново на още по-силния „Гранд купа Хасково“

На 19 и 20 май Хасково ще бъде домакин на поредното издание на „Гранд купа Хасково“, организиран от общината, Българска Федерация по спортни танци и клуб по спортни танци „Гранд“.

Тази година състезанието ще бъде от по-висок ранг и ще включва турнир от веригата „Купа България“. Турнирът е със статут Държавно първенство 2-ри ранг и е валиден за ранглистата на България.

Танци

Турнирът е с финансовата подкрепа на община Хасково и под патронажа на кмета Добри Беливанов. Предвиден е и паричен награден фонд за Купа България, благодарение на спонсорите, които подкрепят събитието.

Наред с държавното първенство в рамките на мероприятието в спортна зала „Дружба“ ще се проведат още Открит национален турнир както и турнир „Изгряващи звезди“.

От клуба организатор „Гранд“ изразяват своето задоволство, че за поредна година хасковската публика ше има възможност да се наслади на магията на спортните танци. По време на целия турнир входът за зрителите ще бъде свободен.

Танци

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button