Регион

Митничари откриха големи количества нелегален алкохол и дизел в къща

1150 литра нелегален етилов алкохол и 220 литра дизелово гориво в туби и бидони откри екип на митническа мобилна група при проверка в частен имот на територията на Свиленград.

Митническата проверка е извършена на 19 март. В частния имот – къща с двор, митническите служители откриват първо под навес, срещу входната врата, 22 пластмасови туби по 10 литра, пълни с енергиен продукт с характеристики на дизелово гориво.

Също в двора на къщата са открити три големи бидона, съдържащи общо 340 литра етилов алкохол. В таванско помещение в жилищната постройка, митническите служители откриват други 810 литра етилов алкохол, в туби по 10 литра. Обитателят на имота не е представил никакви документи за произход и платен акциз на алкохола и горивото.

Етиловият алкохол – общо 1150 литра, и енергийният продукт – 220 литра, са иззети. Взети са проби за лабораторен анализ. След изготвяне на лабораторните експертизи ще бъде образувано административнонаказателно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button