Регион

Арестуваха 38-годишен за приготвяне на пико, закопчаха момиче и момче

38-годишен мъж от Сливен е задържан за приготвяне на пико, съобщават от пресцентъра на полицията.

Полицаите са задържали в апартамент в Симеоновград и 19-годишно момиче и 17-годишен младеж от града. Вчера на улица „Иван Арнаудов“, криминалисти от местния участък са проверили дома, обитаван от момичето. В една от стаите са открити метални стойки със закрепени на тях фунии, бутилки с различни течности, колби и кофички с прахообразни и люспести вещества. Открито е и 15 грама бяло вещество метаамфетамин, още 5 грама от същото вещество под формата на розови кристали и 10 литра жълтеникава течност. При обиск в мъжа от Сливен са намерени още 20 грама от кристалната дрога.

В хода на работата, тримата признават, че най-възрастният от тях е приготвял от субстанциите пико за лична употреба. Тримата са задържани до 24 часа.

Харманлийските криминалисти са иззели още 47 грама марихуана вчера. 45 грама от тях са открити в двор на къща в село Преславец, обитавана от 22-годишно момче. Останалите 2 грама са намерени при обиск на 18-годишен младеж в Харманли.

В 20-годишна димитровградчанка е открита дрога при проверка. Момичето е било пътничка в автомобил Тойота, шофиран от неин връстник от Димитровград. Колата е спряна за проверка тази сутрин, малко след полунощ. В дрехите на девойката са намерени 0,90 грама метаамфетамин, 0,30 грама амфетамин и 5,20 грама марихуана. Момичето е предало наркотиците с протокол.

Още 0,2 грама амфетамин са иззели през денонощието хасковските полицаи. Дрогата е открита при проверка на Мерцедес в центъра на областния град. В колата са били 18-годишният водач и негова връстничка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button