Регион

Жена се преобърна с Фолксваген на магистралата, арестуваха двама пияни и дрогиран шофьор

41-годишна шофьорка с Фолксваген от Димитровград е катастрофирала на автомагистрала „Марица“, съобщават от полицията.

Жената е шофирала с несъобразена с пътните условия скорост, загубила е управлението и се е преобърнала извън пътя. От удара тя е с множество порезни рани по двете ръце. В колата се е возило и 17-годишно момче, което е с контузия на лявото рамо и лявата ръка. И двамата са прегледани и освободени за домашно лечение.

Двама хасковлии са били задържани в ареста за шофиране след употреба на алкохол. Единият е проверен от пътните полицаи на булевард „България“ в Хасково с леката си кола. Тестът с дрегер отчел наличие на 2,13 промила алкохол, а вторият шофирал по същия булевард с 1,30. „Компания“ в ареста им е правил и 18-годишен младеж, заловен да шофира Мицубиши-то си по улица „Пловдивска“ в областния град с наличие на канабис в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ММ
ММ
26.03.2018 10:21 10:21

Един от пияните е бил на работа като охрана в ММ и отивал да си купува още алкохол,но е спипан.Браво на полицаите.То в ММ какви да работят ,като не им се плаща редовно.

Анонимен
Анонимен
26.03.2018 16:17 16:17

Хем пият,хем не им плащат,от къде им идва кирията.Ама ,да си напусне работното место и да си търси още алкохол това не го разбирам.Така е в ММ.

Back to top button