Регион

БЧК с дарение за бежанците в Любимец

На територията на Специален дом за временно настаняване на чужденци-София се състоя подписването на договор за дарение и церемония по предаване на дарените вещи и материали от председателя на БЧК Христо Григоров, съобщават от МВР.

Хуманитарната помощ за настанените чужденци в домовете в Бусманци и Любимец включва лекарства, почистващи препарати, хигиенни материали, 15 перални и 15 сушилни машини, както и бебешки и детски принадлежности и дрехи.

Директорът на дирекция „Миграция“ старши комисар Николай Николов изрази благодарност към представителите на БЧК за материалната подкрепа за настанените чужденци.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бай Георги
Бай Георги
26.03.2018 13:51 13:51

Тва как така един път не дарихте нещо на на някой изнемогщ български гражданин а само на те долни отрепки згам мръсна напълнихте държавата с отайка

Анонимен
Анонимен
27.03.2018 8:15 8:15

каква помощ искаш бе Отайко. За такива неграмотни маймуни като тебе само банани биха били от полза.

Back to top button