Хасково

Деца газят кал по пътя от общежитието към Езиковата гимназия

Кал до глезените и вечно наводнена пътека се налага да пресичат стотици хасковлии дневно. Проблемното място е пътчето от „Кенана“ към „Куба“, което минава през гробищата.

Читатели на Haskovo.info сигнализираха за пореден път за проблема, който датира от повече от десетилетие. Точно на края на гробищата, където е входът към задния двор на военното поделение се събира вода и винаги има огромна локва. За да се мине от там хората заобикалят встрани по тревата, но и това не е решение, особено сега, когато всичко е кал, пише в сигнала.

Сред най-потърпевшите са учениците от Езиковата гимназия, които живеят в общежитието до ОУ „Любен Каравелов“. Това е кошмар – цяла зима е така – децата вървят кални с мокри крака, казват читателите. Те се надяват отговорните институции на вземат мерки и да решат проблема.

От общината заявиха пред Haskovo.info, че проблемът там е големият наклон на терена, където се образува голям водосбор. Преди време е бил направен канал, който сега след дъждовете ще бъде почистен в опит да се реши проблема.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
КАКВО МРЪНКАТ
КАКВО МРЪНКАТ
28.03.2018 11:42 11:42

бРАВО НА ОБЩИНАТА! ДИРЕКТОРЧЕТО ГИ ПОДТИКВА ДА СЕ ОПЛАЧАТТТТТТТ!
рАБОТИ ПРОТИВ ОБЩИНАТА ДА СЕ ХАРЕСА НА ГЕРБ, ЧЕ С ТЕЗИ РЕФОРМАТОРИ СИ Е ЗА НИКЪДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

007
007
28.03.2018 11:46 11:46

Наклона е голям и решение няма. Браво!!!

Гост
Гост
28.03.2018 15:02 15:02

Предишния кмет от дере направи парк, а тук наклона бил крив.. Ми питайте хората, те ще ви дадат акъл какво да направите, стига да искате, разбира се…

Back to top button