Хасково

Шофьор блъсна жена на пешеходна пътека и избяга, арестуваха трима дрогирани

Шофьор е ударил с колата си жена на пешеходна пътека в Хасково и е избягал, съобщават от пресцентъра на полицията.

Инцидента е станал вчера около 7 часа на кръстовището на булевард „Раковски“ и улица „Дунав“ в областния град. Неизвестната кола е ударила на пешеходна пътека 43-годишна жителка на димитровградското село Сталево. Пострадалата е с комоцио и разкъсно контузна рана на главата, настанена в неврохирургия за лечение, без опасност за живота. Шофьорът се издирва.

29-годишен от Любимец е заловен да шофира по улиците лек автомобил Опел. В хода на проверката се оказало, че водачът не притежава шофьорска книжка и управлява в срок на административно наказание. Задържан е до 24 часа. В хасковското управление също е заведено бързо производство срещу 41-годишен мъж, шофиращ мотопед без регистрационна табела.

В управленията в Хасково, Симеоновград и Димитровград са образувани 3 бързи производства срещу водачи, щофиращи след употреба на дрога. Задържани са трима мъже на 34, 28 и 27 г., хванати от униформените полицаи да шофират под въздействието на канабис.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Sченге
Sченге
30.03.2018 9:54 9:54

И никой не е видял и не е чул?

Back to top button