Хасково

Двама отпаднаха от конкурса за секретар на общината

Двама кандидати са допуснати, а други двама отпаднаха от конкурса за секретар на община Хасково, съобщават от кметството.

Допуснатите до интервю са Яница Динкова и Костадинка Налбантова. Не се допускат Таня Тенчева, която не се е явила на защита на концепцията си и Атанас Стоилов, защото няма минимален общ резултат 8 от оценката на представената писмена концепция и защитата й.

До интервю за директор на дирекция „Администрация и правно-нормативно обслужване“ се допуска Гергана Киримова, а не се допуска Атанас Стоилов, който не се е явил на защита на концепция за длъжността.

Допуснати до интервю за директор на дирекция „Икономика и стопански дейности, управление на общинската собственост“ са Марина Ташева, Юмер Мерт и Янко Петев, като няма недопуснати.

Единственият кандидат за началник на отдел „Архитектура, градоустройство и кадастър“ в Дирекция АГСИ Тоня Маркова е допусната до интервю.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
31.03.2018 8:27 8:27

Боже,боже,тези тримата да водят Общината.Бог да пази Хасково!

Back to top button