Външни публикации

Предизвикателството да работиш в динамична среда за международна компания

Представяме ви Делян Монев и Радиана Петрова. Двамата работят в новия завод на Язаки в Димитровград.

Делян ръководи отдел „Връзки с клиенти“. Той е на 28 години от Стара Загора и преди да стане част от Язаки е работил като Hall Hunter Partnership.

Радиана Петрова работи като инженерен дизайнер в Язаки от 2016 година. Тя е родена в Казанлък, но днес живее със семейството си в Димитровград.

А ето какво споделят за работата си в Язаки.

Кое е най-интересното в работата ви в Язаки?

Делян Монев: Най-интересното е, че всеки ден се занимавам с различни казуси и теми. Постоянно съм в движение и водя доста динамично ежедневие, което също много ми допада.

Радиана Петрова: За мен е предизвикателство да работя в динамична среда в голям колектив и да имам възможност да се развивам непрекъснато.

Какво харесвате в Язаки? Защо решихте да се присъедините към компанията?

ДМ: Компанията е голяма и е лидер в своята област. Това ми носи самочувствие и мотивация за работа. Реших да се присъединя към семейството на Язаки, защото видях възможност да се докажа и развия. Тази възможност ми бе показана още на самото интервю, а днес е факт. Започнах като Инспектор качество и в рамките на 10 месеца достигнах Ръководител на Отдел „Връзки с клиенти“. Това само по себе си говори за развитието, което можете да постигнете в Язаки, стига да имате желание. Това най-много ми харесва в компанията.

РП: Реших да се присъединя към семейството на Язаки, защото макар и да съм една малка част от целия колектив, имам възможността да допринасям за успеха на компанията. В Язаки ми харесва това, че работата е организирана и следваш правила. Екипът е изграден от хора със знания и професионализъм, с желание и стимул за успех.

Кое ви вдъхновява в работата?

ДМ: Има хора с богат опит, както в сферата на работа, така и чисто житейски, от които мога постоянно да се уча и да се усъвършенствам.

РП: Лекотата, с която се справяме с дадените ни задачи, защото работата в екип в Язаки е на високо ниво. Фирмата обучава своя персонал непрекъснато и дава възможност на всички да се развиват и достигнат до желаната от тях позиция.

Какви са интересите ви извън работата в Язаки?

ДМ: Опитвам се да прекарвам повече време с любимите за мен хора – семейството и приятелите. Разбира се, когато остане време разпускам пред телевизора с любимите ми сериали.

РП: Обичам да прекарвам време със семейството си. А през останалото време спортувам активно, за да съм в кондиция да посрещна предизвикателствата на новия ден.

Язаки

Back to top button