Регион

Глобиха със 7000 лв. автоморга в Манастир

Със 7000 лв. е глобена площадка в хасковското село Манастир за третиране на излезли от употреба автомобили, съобщават от РИОСВ – Хасково. Глобата е, че има издадено решение за прекратяване на дейности с отпадъци.

За неизпълнение на дадено предписание е издадено наказателно постановление за 2000 лв. на фирма за проучване на скално-облицовъчни материали от Маджарово.

Експертите от Регионалната инспекция по околна среда и водите в Хасково са извършили през март 113 проверки на 112 обекта. Дадени са 48 предписания за отстраняване на констатирани нарушения. За отчетния период e съставен един акт и са издадени 5 наказателни постановления на обща стойност 12 500 лв. Събраните суми от санкции и наказателни постановления, включително за предишни периоди, са на обща стойност 1600 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Rıfat
Rıfat
06.04.2018 12:40 12:40

А кога ще забранят на Ерол автоморгата и преди това да си паркира БЕЗПЛАТНО таралясниците на пътното платно и КАТ нарочно си затваря очите?

Back to top button