Регион

Аварийна обработка на документите на границата

Обработването на пътните и винетни такси на граничните пунктове ще се извършва ръчно от 20 ч. на 8 април до 8 ч. на 10 април, съобщават от Агенция „Митници“.

Причината е оптимизация на информационните системи на агенцията. За посочения период обработката на пътни превозни средства ще продължи, като ще се извършва по аварийна процедура (ръчна обработка). На всички пунктове пътните и винетни такси ще бъдат заплащани в брой. За периода Агенция „Митници“ ще подсигури допълнително служители на всички трасета за ръчна обработка на товарните автомобили при контрол на пътните такси и разрешителния режим.

Не се очаква техническите процедури да се отразят на обработката на леки автомобили и автобуси, тъй като при тях се контролира само наличието на валиден винетен стикер. Т.е. ръчната обработка няма да усложни допълнително интензивния лек трафик по граничните пунктове, който се очаква в края на празниците. Периодът на аварийна процедура е съобразен и с товарните превозни средства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хатака
Хатака
08.04.2018 11:10 11:10

Здраве да е

чичо
чичо
08.04.2018 14:45 14:45

Нещо,накога по време на ГЕРБ да е било наред в Държавата??????

Анонимен
Анонимен
08.04.2018 14:46 14:46

Ам СУДЖУКА,бе чичо е перфектен ,бе чичооооо

Back to top button