Спорт

Криза за хотели в Хасково: едва настаниха тeнисистите от международния турнир

Организаторите на международния турнир по тенис от серията ITF до 18-годишна възраст, който вчера стартира на кортовете на Кенана в Хасково, едва намериха хотелски стаи за пристигащите тенисисти.

Единият от големите хотели до кортовете е изцяло резервиран за състезателите и техните треньори. Днес започнаха да пристигат и участниците в основната схема на турнира и това изправи организаторите на нокти.

Тенис

Причината е, че голяма част от стаите по хотелите в областния град са ангажирани от служители на новия завод между Хасково и Димитровград. Става въпрос за настаняването на близо 200 тенисисти, треньори и родители от 24 държави. В крайна сметка бяха намерени стаи в няколко централни хотела в Хасково.

Тенис

Иначе, вчера в квалификациите отпаднаха хасковските тенисисти Лилия Димова, Невена Янкова, Далия Георгиева и Мерт Рамадан. Днес бе вторият ден от пресявките преди старта на основната схема във вторник. Финалите са в събота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
12.05.2018 9:26 9:26

От снимката на четиримата,тоя най в дясно ли е Мерт Рамадан,щото най много мяза на ПАЧА?

Back to top button