Хасково

Повреден централен сървър спря регистрацията на коли и в КАТ – Хасково

От около 14 часа е спряла регистрацията и пререгистрацията на автомобили в КАТ – Хасково, съобщиха за Haskovo.info от областната дирекция на полицията.

Проблемът е централен, за цялата страна, като са засегнати и граничните пунктове. Повредата е в централния сървър.

Днес е ден за регистрация на марките БМВ, Мерцедес и Ауди, като има доста чакащи. Хората се уведомени за проблема, увериха от полицията. Очакванията са към 16 часа системата да заработи.

Предприети са действия за отстраняване на проблема, съобщават от МВР.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Das Reich
Das Reich
11.04.2018 17:23 17:23

Днес била регистрацията на бмв мерцедес и ауди, значи ако трябва да регистрирам 20 годишна бангия от изброените марки само в сряда. А Ферари или Бентли и т.н. всеки ден!!!
Страшна простотия отново!!!
:D

Sченге
Sченге
11.04.2018 20:59 20:59

Крайно време е когато в сряда и четвъртък до обяд се регистрират,МЕРЦЕДЕС,БМВ,АУДИ да не се регистрират никакви други марки автомобили защото навалицата е страшна.Комисията от К П да се вика при съмнение за нередности.Не може една стара кола на 25г.карана 15г. в България,регистрирана,всичко платено,минала ГТП,с ГО и така нататък за смяна на собственост да я проверяват КП Господа замислете се по въпроса…

Анонимен
Анонимен
11.04.2018 21:15 21:15

Така за е докат ни фърнат Стефката Кръстев на КАТА .Ама и таа за стань скору…

Back to top button