Хасково

Софиянец задигна телефон от жена в хасковски офис, арестуваха мъж с 38 патрона

54-годишен софиянец е задържан за кражба, съобщават от полицията.

Вчера около 10:30 часа той задигнал мобилния телефон на 31-годишна жена от офис, намиращ се в хипермаркет на булевард „Съединение“ в областния град. След сигнал от жената, териториалните полицаи са установили и задържали мъжа, а той върнал телефона.

До 24 часа е задържан в харманлийския арест 60-годишен мъж. Харманлиецът съхранявал в апартамента си на булевард „Лозенград“ 38 малокалибрени патрона за нарезно оръжие, за които не могъл да представи пред полицаите разрешително за съхранение. Боеприпасите са иззети.

Служител на ЕВН пък съобщил в свиленградската полиция, че е установил неправомерно прикачване към електропреносната мрежа чрез поставяне на клеморед, на който е поставен метален шунт, прикачен към електромера.

В ивайловградското управление е образувано производство срещу 49-годишен жител на село Силен, който изкупил 440 кг. отпадъци от черни и цветни метали, без да притежава лиценз за този вид дейност.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button