Хасково

Арестуваха четирима крадци в Хасково

Общо четирима са арестувани за кражби през денонощието, съобщават от полицията.

По първия случай са задържани трима мъже на възраст 34, 32 и 20 г., които са откраднали елементи от желязна конструкция от имот във вилна зона „Куба“ край града. Откраднатите метални плоскости са открити в пункт за вторични суровини и са иззети.

„Компания“ в ареста им е правел и друг техен съжражданин на 30 г., откраднал дрелка, трион, 30 метра кабел и машина за рязане на фаянс от мазе в кв. „Орфей“. Откраднатите вещи са иззети с протокол.

Служител на ЕВН сигнализирал димитровградската полиция, че е установил манипулация на електромер в таблото на улица „Патриарх Евтимий“. Там захранващите проводници са със свалена изолация и усукани един в друг, като отново са увити с изолационна лента, вследствие на което се възпрепятства точното отчитане на потребената ел. енергия.

В Хасково също специалисти са констатирали неправомерно прикачване към електропреносната мрежа на електромер на улица „Гургулят“ и са сигнализирали в управлението.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.04.2018 12:17 12:17

Сега им проведете една хубава „беседа“! Браво на момчетата от Полицията!

Back to top button