Хасково

Съкращение грози 10 данъчни в Хасково

10 служители от офиса на НАП в Хасково са пред съкращение заради готвеното закриване на звеното „Оперативни проверки“ в страната.

От закриването, което е планирано за 1 май, на национално ниво ще бъдат засегнати близо 300 данъчни. По тази причина служители на Националната агенция по приходите излизат на протест в София. Данъчните ще направят шествие от столичната териториална дирекция на НАП до централното управление с искане за лична среща с изпълнителния директор Галя Димитрова.

Като причина за премахването на звеното се коментира сериозния корупционен риск при извършването на оперативни проверки. Съкратените сега служители могат да се явят на конкурсите по обявените свободни позиции в НАП. В Хасково има 8 места в сектор „Мобилни групи“ и 4 за ГКПП „Капитан Петко войвода“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ангелова
Ангелова
16.04.2018 18:38 18:38

Ами да им предложат автоматично да ги преназначат, а не конкурс! Нали се сещате, че не всички ще ги вземат! Как да не протестират?

Back to top button