Любопитно

Младите хасковски актриси обраха овациите с „Домът на Бернарда Алба“

С първата си премиера за сезона се представиха тази вечер от театралната школа при хасковския Младежки център с ръководител Румяна Георгиева.

Този път препълненият с публика салон аплодира пиесата „Домът на Бернарда Алба“ от Федерико Гарсия Лорка. Тази пиеса е класическа драма за репресията, прелъстяването и предателството в семейство без мъже, където животът на жените се определя от строги културни и социални табута.

Театър

Овациите на публиката заслужиха младите актриси: Анна Касабова, Анна-Мария Делииванова, Владимира Апостолова, Калина Спасова, Калина Вълчева, Мария Канева, Сузан Юсеин, Теодора Василева, Надежда Стоянова, Наталия Виделова.

В четвъртък предстои нова премиера на театралната школа – „Районна болница“. Хасковските театрали ще участват с двете представления на фестивал в Бургас, откъдето отново се очакват награди.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гери
Гери
17.04.2018 22:58 22:58

УСПЕХ И ЗА НАПРЕД!

Back to top button