Хасково

Хасковлии се жалват от неправилно паркиране, нямат връзка с „паяка“

Читатели на Haskovo.info сигнализираха за пореден случай на неправилно паркиране в Хасково.

Става въпрос за улица „Стоян Заимов“. Хората се жалват, че заради паркираните коли там, движещите се по улицата автомобили не могат да се разминат. Според тях така има предпоставка за пътни инциденти.

В същото време живеещи в района се опитали да се свържат с „Тролейбусен транспорт“, за да бъде изпратен „паяк“, но никой не им вдигал телефона.

Управителят на „Тролейбусен транспорт“ Йордан Панев заяви пред Haskovo.info, че гражданите трябва да сигнализират на тел. 112 за неправилното паркиране. Той посочи, че „паякът“ вдига коли, които пречат на движението в Хасково. За последната седмица били репатрирани на наказателния паркинг 10 такива автомобила.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
пуяк
пуяк
18.04.2018 15:56 15:56

Понеже нямат нужда от телефони в „Синя зона и още не знам какво“ и за всяка глупост според тях трябва да се звъни на 112, най-добре е да си закрият постовете, няма да им плащаме за лични разговори, след като те самите признават че телефоните им не се ползват служебно. Изобщо каква ли работа вършат там, освен да прибират пари от Зоната, колко коли ги ощетяват, а те се правят на луди, нали има глупаци, да си плащат, те покриват и за гратисчиите.

да му го.......
да му го.......
18.04.2018 17:24 17:24

само простак като тоя директор може да даде такъв компетентен отговор……..
Уволнение за тоя плъх.Вместо да се извини и да е в услуга на тия които му плащаме заплата и премии той се перчи.
Герб да си подбира кадрите.

Back to top button