Хасково

Втори ден отстраняват аварията на „Съединение“

Втори ден поред от ВиК се опитват да отстранят аварията на главния водопровод по булевард „Съединение“ в Хасково.

Както Haskovo.info писа, етернитовата тръба се спука в следобедните часове вчера в района след училище „Христо Смирненски“. До късно снощи аварийният екип се е опитвал да направи връзката, но след пускането на водата, тя отново се е пукала, съобщиха за Haskovo.info от ВиК.

Сега опитите продължават, а булевардното платно не е затворено за автомобилите. Вода няма в района от автогарата до складова зона. Очакванията са аварията да бъде отстранена в следобедните часове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
потребител на УдЪ
потребител на УдЪ
18.04.2018 13:42 13:42

Аман от некадърното ВиК , сто пъти копат там.Супер трудно е сигурно да сменят една тръба от десетина метра и да се приключи. Същото е и на кърджалийска до хотела, толкова ли е трудно 1(0-20 метра тръби да се сменят и сда приключи това дълбаене. Мине не мине ден и дупчат. Хората остават без вода, улицата става на кръпки, разбира се ако все пак ги напарвят-имат навика да не си ги оправят . Моля сменете тия две тръбички. Плащаме по 3 лева кубика за уранова вода- пише питейна- но пък от една година вече не е питейна. Та 3 лева даваме за промишлена вода толкова две тръби не заслужихме ли

....
....
18.04.2018 16:08 16:08

И по ул.Добруджа няма вода

абонат на уранова вода
абонат на уранова вода
18.04.2018 16:39 16:39

ВиК са за съд и то незабавно.Няма след авария поправен път,нито по града,да не говорим в селата.Благо от земята се лее ,а те ни карат да плащаме грешните 3лв/куб.Всичката им работа е да си оставят ръцете и след тях погром.Селските кметове не ги притискат да си асфалтират дупките и селата останаха без улици.Тревите завладяха пътищата.Как в чужбина няма такива поразии,а само в Бг?Явно нищо не ги плаши,а си поделят тлъсти заплатки и премийки на гърба на абонатите си.Клиента имал право…………и какво е то-ДА ПЛАЩА.Тяхните задължения кой ще ги изпълнява???

Back to top button