Хасково

Читатели: Сръндакът в хасковския зоопарк е много зле

Читатели на Haskovo.info изпратиха снимки на сръндака в хасковския зоопарк. Хората са притеснени, че животното е много зле.

От управата на зоопарка съобщиха за Haskovo.info, че сръндакът е така от няколко месеца. Състоянието му се дължало на хормонален дисбаланс и не можели да го излекуват от тези своеобразни брадавици по главата. Иначе, животното се храни и движи.

Вече са водени разговори със стопанството в Студен кладенец сръндакът да бъде преместен да живее там и за хасковския зоопарк да бъде докаран нов. Така в Хасково отново ще има сърна и сръндак, допълниха от управата на зоопарка.

Зоопарк

Изпрати новина

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
възмутен
възмутен
21.04.2018 20:46 20:46

И защо заключиха вратата на задния вход на зоопарка? За да направят мръсотия на хората? От там влизаха и излизаха много хора, предимно вървящи пеша по алеята. Сега се обезмисля беседката и пейките пред заключената врата. Вечер да заключват, но през деня защо.

Един
Един
21.04.2018 21:30 21:30

Не разбирам какво удоволствие може да представлява гледането на измъчени, едва преживяващи животни в клетка.

до ИДИН
до ИДИН
22.04.2018 8:22 8:22

Що,бе ако затворят кмета и Деляна Добревата в клетка заедно няма,ли да е сеир да ги гледаме и да им подхвърляме бисквитки???

кенанския тигър Хебър
кенанския тигър Хебър
22.04.2018 9:14 9:14

не само че заключват задната врата ами и гонят хората в 19 часа, при положение че е светло до 20, нека си почиват по обед, а вечер да са до по късно

lupi
lupi
22.04.2018 13:16 13:16

osven miasto s razvlekatelna i obrazovatelna cel, zooparkovete mnogo 4esto sa i mesta za vremenno ili produljitelno nastaniavane na jivotni s vlo6eno zdravoslovno sustoianie, kudeto te se lekuvat i sled vreme ostavat za postoianno ili premestvat na drugo mesto. kogato stava duma za hormonalen disbalans ne stava duma za zarazna ili opasna bolest a za sustoianie koeto e individualno i kasae konkretnoto jivotno. Bravo na upravata 4e sa dali dom na jivotnoto, nezavisimo 4e ne e priatna gledka za niakoi hora, neobhodimo e malko turpimost, dori i pri horata 4esto se nabludavat nepriatni malformacii, no tova ne zna4i 4e triabva da kriem podobni hora, ili po lo6o – DA SE OTURVEM OT TIAH. Ako se spazi obe6tanieto jivotnoto da se premesti v rezervat, kudeto da si dojivee kolkoto mu e pisano 6te bude dobro re6enie na problema……

John
John
23.04.2018 13:26 13:26
Отговор до  lupi

някой да я настани в първи клас, тази овца, барем научи А и Б…

Back to top button