Спорт

Хандбалистите тръгнаха с разгромна победа в битката за медалите

Хандбалистите на хасковския „Асти 91“ стартираха с разгромна победа във финалния турнир при 19-годишните младежи в спортна зала „Спартак“.

Момчетата на треньорите Самет Муртазали и Недялко Манолов надиграха категорично в предварителната група тима на Шумен с 44:29. На полувремето нашите водиха с 19:15. Хасковлии направиха изключително силно второ полувреме подкрепяни от своите фенове.

Хандбал

По 12 гола за победата вкараха Валентин Кабаков и Петко Петков. С 8 попадения и много асистенции се отчете капитанът Тодор Кирев. Петков се състезава в „А“ група при мъжете – за габровския „Чардафон“, като с класните си изпълнения тази вечер вдигаше публиката на крака. Президентът на клуба Йосиф Давид е много доволен от играта на момчетата.

Хандбал

В неделя „Асти“ ще изиграе и останалите си два мача в групата. От 13 часа хасковлии играят срещу „Интер“ (Благоевград), а от 19 часа – с „Левски“ от град Левски.

Финалният турнир ще се играе в областния град до 1 май, като хасковлии са амбицирани да се намесят в битката за медалите.

Хандбал

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Василев
Василев
29.04.2018 9:40 9:40

Ало, ВАНЧЕВ нещо много си се изтървал!Сигурно в супер тежка категория ще се бориш?

Анонимен
Анонимен
29.04.2018 21:55 21:55
Отговор до  Василев

Василев ти си малък Гном изпълзял от дупката си!Върни се обратно в нея и излез отново за да коментираш мача,а не кой каква категория е от публиката!Да не паднеш по точки!

Кантар
Кантар
30.04.2018 15:20 15:20

Василев ли си незнам,но явно майка ти е тайландка,та всичко което видиш ти се струва голямо!
Я марш в дупката бе палячо!Хората отишли на мач пък Василев с кантарче!Пълен нещастник си Василев!

Back to top button