Регион

Иззеха пушка, пистолет и патрони, хванаха 13-годишен крадец

Пистолет, патрони и ловна пушка са иззели свиленградските полицаи. Те са проверили дом на улица „Преслав“ в Любимец, собственост на 56-годишен мъж.

В жилището са намерени ловна пушка, едноцевна, 10 ловни патрона и пистолет – 9 кал с 33 бойни патрона, за които собственикът не представя разрешителни.

13-годишно момче от Симеоновград е установено за кражби. То задигнало от ръцете на 40-годишна своя съгражданка 200 лева. Кражбата се разиграла в магазин на улица „Янко Сакъзов“ в Симеоновград. 2 дни по-рано, непълнолетният откраднал дамска чанта на своя съгражданка, оставила я до себе си на пейка в местен парк. В нея имало 150 лв, мобилен телефон и лични документи. Откраднатите вещи са иззети.

Две кражби са регистрирани през почивните дни. Първата е на 873 лева, 250 евро, мобилен телефон и документи от мъжка чанта, оставена в сепаре в заведение в Свиленград. Втората кражба е на лаптоп от жилище в квартал „Болярово“ в Хасково, където е проникнато след разбиване на прозорец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button