Хасково

Община Хасково стартира кампания за набиране на приемни родители

Община Хасково стартира кампания за набиране на нови кандидати за приемни родители на граждански договор за отглеждане на деца в риск, съобщават от кметството.

Търсят се приемни родители за отглеждане на деца от 0 до 3 години – осем кандидат приемни родители за отглеждане на здрави деца и двама за отглеждане на деца с увреждания. За отглеждане на деца от 3 до 6 години се търсят двама кандидати за приемни родители за отглеждане на здрави деца и един за отглеждане на деца с увреждания. За отглеждане на деца от 6 до 14 години – двама приемни родители за здрави деца и един за деца с увреждания. За отглеждане на деца от 14 до 18 години – трима приемни родители за здрави деца и един за деца с увреждания.

Общината е доставчик на социална услуга „Приемна грижа“ и партньор на Агенция за социално подпомагане, която е конкретен бенефициент по проект „Приеми ме 2015“.

Допълнителна информация може да се получи в офиса на Областния екип по приемна грижа на адрес: ул. „Цар Освободител“ №2, ет.2, офис 2, телефон: 0882520012.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button