Хасково

Блокове в Орфей са без вода за пореден ден

Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че в блокове в хасковския квартал „Орфей“ нямат вода от вчера.

Хората са останали без вода цяла нощ. Те се жалват, че не могат да се изкъпят, изперат и да си обслужват останалите нужди.

Както Haskovo.info писа, на 2 май от ВиК предупредиха, че 7 блока в „Орфей“ периодично ще са без вода. Става въпрос за блоковете 34, 31, 32, 30, 29, 28, 33. Причината е започването на строителството по общинския проект за благоустрояване на междублокови пространства в “Орфей”. Прави се и реконструкция на водопроводната мрежа.

От ВиК съобщиха за Haskovo.info, че снощи е имало авария на връзка, направена от строителите по проекта. По нея се е работило до късно. Рано тази сутрин имало опит за пускане на водата за няколко часа, но не навсякъде е дошла. Сега водата отново е спряна.
От ВиК допълниха, че ще обсъдят със строителите водата отново да бъде пусната за известно време.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Орфей
Орфей
04.05.2018 11:30 11:30

Силно се надяваме през почивните дни да има вода!!!

Адво
Адво
04.05.2018 13:04 13:04

Трябва всички със спряна вода да заведем колективен иск за обезщетение към ВИК и към некъдърния строител и да плащат за нашите мъки вече втори ден без вода!

Съгласна
Съгласна
04.05.2018 15:30 15:30
Отговор до  Адво

Съгласна съм, но я се обърнете към ВИК по въпроса за спирането на водата. Препращат ви към ВИК „Бунар“ и се опитват да избягат от отговорност. Да не говорим за това което тече от чешмите след пускане на водата. Ако можем нещо да направим кажете.

Мария
Мария
04.05.2018 15:15 15:15

Това е безобразие! Арогантно лъжат на сайтчето си от ВиК, че водата ще бъде периодично спирана, а цяло денонощие водата е мираж. Що шефчето и чиновниците не живеят в Орфей да видим тогава дали ще спират водата?! И плюс това след работното им време НИКОЙ не работеше по така наречената “авария”! И да, вода от 5:30 до 9:00 часа, нямаше! Няма да стане, не знам как си го мислят тоя цирк от ВиК!

Анонимен
Анонимен
04.05.2018 15:50 15:50

Абе нахалници нагли от ВиК и некадърни строители, пускайте водата бе мръсници!!!!!! Може ли 3 дена и 2 нощи без вода в тия жеги, отрепки мръсни!!!!!!!!!!!!!!!

Събудете се
Събудете се
04.05.2018 22:47 22:47

Ако трябва и денонощно ще работят! Както се прави в „белите“ държави! На практика държат една солидно голяма част от населението на града без вода! И пълни лъжи – вода не е пускана сутринта! Нито през нощта, нито сутринта! Ако ще правим проекти за кефа на „Републиканците“ – мерси! Не стига, че им търпим мизериите. ами сега и разни стадиони и какво ли не под главите ни! Сбъркана работа! Направете разширение на парко-местата – такива отдавна липсват! Направете нормални беседки и катерушки за деца! А не сбирщина на „братята“ да играят комар и да жулят бири и глутници кучета да обикалят и вият… очаква се да стане по- зле! хубавичко ще ни облагородят! А така…, малко да се е помислило за опазването на всички тези вложения?! Сигурно грам не! ВИК въобще трябва да не събира пари от хората! Не стига че ни тровят с уран не ясно от кога, не стига че водата я няма, не стига , че тече кал и мътилки, ами и 3 лв! Аллооооо, Хасковооооо, що спите бе?! Заспали овце! Ей затова си заслужавате управията!

Back to top button