Любопитно

Медицинската сестра в Малево отговаря и за още 6 детски градини по селата

Детската градина в хасковското село Малево е с оборудван медицински кабинет на медицинска сестра, която обслужва децата в още 6 градини по селата, съобщават от общината.

Градината в Малево е със сменена дограма и ремонтиран покрив със средства от общинския бюджет. Тя е една от малкото в селата, които имат по две групи.

Градина

Кметът Добри Беливанов присъства на спектакъла „Нося България в сърцето си“ на децата от подготвителна група на градината в Малево. Патриотични стихове, песни и танци представиха невероятните малки актьори. За всички тях градоначалникът бе занесъл торта. Той поздрави децата и техните учители за вложения труд и прекрасния резултат от него. Той подчерта, че възпитанието в патриотичен дух и любов към родината е важно наистина да започне от ранна детска възраст. Децата от своя страна подариха на градоначалника статуетка.

Спектакълът бе изгледан с интерес също от директора на хуманитарната дирекция Златка Караджова, директора на детска градина „Вихрогонче“ Агавни Тахмезян, кмета на селото Михаил Михайлов, преподаватели от училището в селото и много родители.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Следващ
Следващ
04.05.2018 19:50 19:50

Bravo gospodin belivanov pozdravlenia

ИНА
ИНА
05.05.2018 0:25 0:25

Ха сега кажете, че кметът не е съпричастен към мероприятията на детските градини. Винаги го е доказвал с присъствието си, за разлика от други по-предишни кметове. А не да коментирате под някои статии, че не обичал децата. Поздравления и адмирации, г-н Беливанов !!!

Анонимен
Анонимен
10.05.2018 10:33 10:33

Той за друго не става, освен да забавлява децата! Палячо! Няма да се стегне да си гледа работата, а се чуди къде да иде да се снима! Предишните кметове работеха, а не обикаляха, като гламави!

Back to top button