Регион

Три катастрофи през почивните дни, 27-годишен е с опасност за живота

Три катастрофи са станали през почивните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

27-годишен е блъснат на улица „Районна“ в Харманли. 40-годишен симеоновградчанин с лек автомобил Шкода е ударил неправилно пресичащият платното мъж от село Капитан Андреево. Последният е с фрактура и разкъсване на лява ръка, травми по тялото и главата, неконтактен, в безсъзнание, настанен в отделение по „Съдова хирургия“ при УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив.

Без опасност за живота е 27-годишен моторист при друга катастрофа. Инцидентът е станал на 6 май в 18 часа на пътя между селата Любеново и Стойково. Младежът се е движил с несъобразена скорост, загубил е контрол и е паднал на платното. От удара е с фрактура на лявата ключица и носа и охлузни рани по тялото. Пробата с дрегер отчела наличие на 0,99 промила алкохол. Младежът не притежава категория за управляваният от него мотоциклет Хонда и му е съставен акт.

Също на 6 май в 19:30 часа на кръстовището между улиците „Ястреб“ и „Република“ 46-годишен водач на Форд е ударил 4-годишно момиченце, играещо си в близост до платното и го е пресякло. Хасковлията е откарал детето в болницата, където е прегледано и освободено. На шофьора е съставен акт.

Трима пияни шофьори са арестувани през почивните дни, а 19-годишен от село Узунджово е хванат да шофира Опел след употреба на амфетамин и канабис.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button