Хасково

Верижна катастрофа с три коли в дъжда срещу хасковската полиция

Верижна катастрофа с три коли стана в дъжда на булевард „България“ срещу сградата на полицията в Хасково.

Колите са се сблъскали около 16 часа. В катастрофата са участвали Ауди, шофирано от полицай, джип Лада Нива и трета кола, която е била най-отпред, но е напуснала произшествието.

Катастрофа

Първата кола е намалила в мокрия булевард и в нея се е ударила Ладата, в която се е блъснал и Аудито. При инцидента няма пострадали, само материални щети по колите.

Джипът не можеше да потегли. С пристигането на полицаите колата беше избутана, за да се освободи платното, защото се образуваха големи задръствания.

Катастрофа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.05.2018 20:03 20:03

Г-Н милиционера е виновен ама такова чудо виновен полицай не съм виждал!!!!!!Дано поне веднъж напишат акт на колегата си !!!!!!!Познавам човека с нивата ще видим какво са измислили шапкарите!!!!!!

Sченге
Sченге
08.05.2018 20:43 20:43

Първите капки дъжд са най опасни …

Очевидец
Очевидец
08.05.2018 20:47 20:47

Бях точно зад аудито на полицая. Ако спазваше дистанция в дъжда можеше да се избегне. Само не знам какво ще измислят, защото аз виновен полицай не съм видяла.

Анонимен
Анонимен
09.05.2018 9:00 9:00

Клон е паднал!

Back to top button